Welcome Guest Search | Active Topics | Log In | Register

Honda 750 electrical issue Options
mainjet
#1 Posted : 14 February 2017 22:52:20

Rank: Beginner Level 1

Groups: Registered

Joined: 22/07/2014
Posts: 8
Points: 27
Location: santa rosa, calif
Has anyone had issue that when you turn on left turn signal it also starts engine as if you are using kick starter?
Spal
#2 Posted : 15 February 2017 05:23:20

Rank: Super-Elite

Publisher Medal: Featured Build of the MonthActive Service Medal: 500 post active service MedalPurple Medal: Super active service medal for 1000 postsBuild-Diary Medal: Build-Diary Medal of HonourRed Medal: Red Medal
Groups: Official Builds, Registered

Joined: 19/06/2013
Posts: 4,588
Points: 13,553
Location: West Yorkshire
Hi main jet, welcome to the forum, hopefully we can help resolve your issue.

Do the rest of the functions all work correctly?

Al
arpurchase
#3 Posted : 15 February 2017 07:39:38

Rank: Super-Elite

Publisher Medal: Featured Build of the MonthActive Service Medal: 500 post active service MedalPurple Medal: Super active service medal for 1000 postsTurquoise Medal: Turquoise Medal for model making know-how contributionOutstanding Build: An award for an outstanding buildBuild-Diary Medal: Build-Diary Medal of HonourRed Medal: Red Medal
Groups: Registered

Joined: 27/09/2011
Posts: 15,196
Points: 45,687
Location: Dudley
BigGrin Hi mainjet

It sounds like you may have a faulty main circuit board, check for any cracks and re-order a new one from C/S.

AndyCool
Current builds:-C57,Zero, Lamborghini Countach, Caldercraft HMS Agamemnon,Robi,R2-D2, MFH Cobra .

Users browsing this topic
Guest
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF | YAF © 2003-2009, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.363 seconds.
DeAgostini